Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Promopaja Oy:n tietosuojaseloste
Tämä tietosuojaseloste koskee Promopaja Oy:n verkkokauppaa Merikarhukauppa - Sjöbjönbutiken. (Merikarhukauppa.fi / Sjöbjörnbutiken.fi). Promopaja Oy käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

1. Rekisterin pitäjän tiedot

Promopaja Oy
Joensuunkatu 5
24100 Salo
044 053 5455
Y-tunnus 2350866-7

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö
Juha Sairanen
juha.sairanen@promopaja.fi

Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii kulloinkin valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta:
Paytrail Oyj, Klarna, Mastercard, Visa ja American Express.

2. Mitä tietoja keräämme?
Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot tilauksen, yhteydenottopyynnön tai rekisteröitymisen yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

Rekisteröityneistä ja tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme alla löytyvät tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Henkilötunnus (vapaaehtoinen)
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaus – ja toimitushistoria
• Maksutapa
• Asiakaskommunikaatio esimerkiksi asiakkaan antamat lisätiedot ja reklamaatiot

Yhteydenottolomakkeen lähettäneistä henkilöistä keräämme seuraavat tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Viestin sisältö

Verkkokaupan vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Etsityt tuotteet
• Sivuhistoria

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?
Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä. Henkilötunnusta pyydämme voidaksemme taata asiakkaillemme kaikki tarjoamme maksuvaihtoehdot ja tehdäksemme tilauksesta sujuvampaa.

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?
Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?
Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

Oikeudellinen syy

Voimme luovuttaa henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Valtuutetut palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalveluntarjoajalle. Palveluntarjoajat ovat sitoutuneet rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.

Erillinen suostumus

Voimme luovuttaa henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet
Tietosuojalain nojalla annettujen asetusten mukaan sinulla on;
• Oikeus saada käsitellyt henkilötietosi
• Oikeus vaatia virheellisen, vaillinaisen ja vanhentuneen henkilötietosi korjaamista
• Oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Promopaja Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi esimerkiksi kirjanpitolaki tai takuuilmoitusten todentaminen. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

7. Evästeet
Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Merikarhukauppa.fi-sivuilla käytämme evästeitä analytiikka tietojen keräämiseen ja verkkokaupan toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa internetsivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.
Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkokaupan toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä verkkokaupan toiminnalle esimerkiksi ostoskorin tuotteiden muistamiseksi.
Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
Google: https://support.google.com/acc...

8. Tietoturvallisuus
Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 18.5.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Merikarhukauppa - Sjöbjörnbutiken, Powered by Promopaja Oy

Promopaja Oy
Matinkatu 2
20810 TURKU

040-5770185
tanja.lujala@promopaja.fi
2350866-7

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden tuotevalikoiman, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. "luo tunnus" kohtaa painamalla pääset luomaan itsellesi tunnukset. Mikäli mobiiliversioissa "luo tunnus" kohtaa ei ole, tilaa itsellesi uusi salasana sähköpostiosoitteeseesi ja pääset ohjeiden mukaan luomaan tunnuksen sitä kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland (Checkout Finland Oy/Y-tunnus 2196606-6), jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksytte Checkout Finland Oy:n ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Merikarhu - Sjöbjörnbutiken-verkkokaupan yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, lähetämme sähköpostilla automaattisen tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietonne.

Tarkastakaa aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos on kysyttävää, ottakaa heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Asioidessanne asiakaspalvelussamme, pitäkää tilausvahvistus/tilausnumeronne ja asiakasnumeronne saatavilla jos vain mahdollista. Tarkastakaa aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalvelumme palvelee suomeksi ja englanniksi, arkisin 9-15:

Promopaja Oy / Tanja Lujala
Tel. 040-5770185
tanja.lujala@promopaja.fi

Pyydämme lähettämään mahdolliset ruotsinkieliset kyselyt sähköpostiosoitteeseen.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaus sisältää yhden toimituksen, johon kootaan kaikki tilatut tuotteet. Pyydämme huomioimaan tuotteiden eri toimitusajat*

Toimitustavat:

  • Postin Postipakettina valitsemaanne noutopisteeseen toimitettuna.
  • Postin Pikkupaketti suoraan postiluukusta toimitettuna kotiin/postilaatikkoon. Tuotteiden kohdalla määritelty, onko mahdollista tilata tällä toimitustavalla ja kuinka monta kyseistä tuotetta Pikkupakettiin mahtuu.

Toimitusmaksu:

  • 9,90 euroa/ lähetys - lähetyksen koosta riippumatta, tilauksen arvon ollessa alle 100 euroa
  • yli 100 euron tilauksissa toimitus on ilmainen

Ulkomaan- tai Ahvenanmaan toimituksista tai poikkeavasta toimitustavasta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä: tanja.lujala@promopaja.fi.

Toimitusaika

Toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tuotteesta, tilauksesta ja toimitustavasta riippuen.

* Tuotetietojen kohdalla on mainittu pääsääntöinen kyseisen tuotteen toimitusaika:

- osa tuotteista on valmiina varastossa. Toimitusaika noin 1vko tilauksesta.

- osa tilataan juuri tilauksenne mukaisesti tehtaalta, logo merkataan tuotteeseen ja tuote toimitetaan varastolle lähetystä varten. Tällaisia tuotteita ovat kaikki koolliset tuotteet, kuten T-paidat, pikeet ja vertoketjuhupparit. Toimitusaika noin 2viikkoa tilauksesta.

Jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita tai toimituksissa viivästystä normaalista poiketen, ilmoitamme niistä mahdollisimman pian tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisaika päättyy 14 päivää tuotteen toimittamispäivän jälkeen.

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta ja määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:

Sähköpostilla: tanja.lujala@promopaja.fi

Tekstiviestillä: 040-5770185.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Ennen tuotteiden palautusta, toivomme teidän ottavan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaajan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Palautettavan tuotteen pitää olla palautushetkellä uutta vastaavassa kunnossa, mikäli kyseessä ei ole tuotevirhe tai muu reklamaatio. Tilaaja on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun asiakaspalvelun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio lähetyksestä vastanneelle kuljetusyhtiölle.

KAIKKI YHTEYDENOTOT ASIAKASPALVELUUMME KOSKEVAT VERKKOKAUPPAA, SEN PALVELUJA TAI TUOTEVALIKOIMAA.

Mikäli asiasi koskee MERIKARHUT - SJÖBJÖRNARNA RY:n toimintaan liittyviin asioihin, otathan yhteyttä: info@merikarhut.fi.